Ekahau Sidekick

All-in-one, instrument precis pentru măsurarea şi diagnosticarea reţelelor Wi-Fi ce include 2 antene Wi-Fi şi un analizor de spectru.

Prezentare

Ekahau Sidekick este un dispozitiv pentru profesioniști ce permite realizarea de survey-uri cu acuratețe ridicată fiind dedicat pentru Wi-Fi. Incorporează două antene Wi-Fi şi un analizor de spectru ce permit depanarea cu ușurință.

Descarcă broșura Ekahau Sidekick

All-in-One, Dispozitiv pentru măsurarea și diagnosticarea rețelelor Wi-Fi

Ekahau Pro™ Site Survey

Singurul dispozitiv pentru profesioniști, ce permite realizarea de survey-uri și analiza spectrului Wi-Fi. Ekahau Sidekick stabilește standardul de referință pentru măsurători combinând analiza spectrului pe 2.4GHz și 5Ghz cu detectarea automată a surselor de perturbație a semnalului Wi-Fi.

Optimizat pentru Mapare și Depanare

Ekahau Sidekick funcționeaza împreună cu Ekahau Pro și reprezintă instrumentul potrivit pentru proiectarea, analizarea, optimizarea și depanarea rețelelor Wi-Fi. Suportă toate standardele Wi-Fi, incluzând standardul 802.11ax (Wi-Fi 6).

Conceput pentru profesioniști

Un dispozitiv must-have pentru profesioniștii din domeniu. Conceput pentru inginerii din rețelele enterprise, integratorii de sisteme și cei care proiectează rețele Wi-Fi și mențin buna funcționare a acestora.

Măsurători

Măsurarea interferențelor nu a fost nicicând mai precisă. Sidekick integrează un analizor de spectru dual bandă și 7 antene plasate astfel încât datele livrate au o acuratețe ridicată și constantă.

Timpul de survey redus la jumătate

Prin simpla conectare a dispozitivului analiza rețelelor se face de 2 ori mai repede, spectrul fiind analizat de 4-10 ori mai repede comparativ cu alte analizoare de spectru. Acumulatorul intern permite un survey continuu de până la 8 ore.

Contactați-ne pentru mai multe informații

logo
Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular:
  Sunt de acord    Nu sunt de acord 
 Am luat la cunoștința Politica de confidențialitate și Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului.

Telefon

+40 21 318 7431