Ekahau Connect

Upgrade și Conversie

Upgrade

Clienții care au achiziționat Suportul Ekahau pot face upgrade la Ekahau Connect

Dacă mai aveți 9 luni de Suport până la expirare se poate achiziționa Abonamentul Ekahau Connect pe 1 an (ECS-1YR-UPG) sau 3 ani (ECS-3YR-UPG) și astfel veți opține 21 de luni / 45 de luni de Ekahau Connect.

Conversie

Clienții care au achiziționat Suportul Ekahaupe pot trece la Ekahau Connect

Ofertă valabilă până la 30 Iunie 2019

Pentru Suportul Ekahau pe 1 an (ESS-PRO-SUP-1YR), dacă mai aveți 9 luni puteți trece la Ekahau Connect cumprând abonamentul pe 1 an (ECS-1YR-CON), perioada de valabilitate nu se modifică.

Pentru Suportul Ekahau pe 3 ani (ESS-PRO-SUP-3YR), dacă mai aveți între 24 și 36 de luni puteți trece la Ekahau Connect cumprând abonamentul pe 3 ani (ECS-3YR-CON), perioada de valabilitate nu se modifică.

Pentru Suportul Ekahau pe 3 ani (ESS-PRO-SUP-3YR), dacă mai aveți între 12 și 23 de luni puteți trece la Ekahau Connect cumprând abonamentul pe 2 ani (ECS-2YR-CON), perioada de valabilitate nu se modifică.

Pentru Suportul Ekahau pe 3 ani (ESS-PRO-SUP-3YR), dacă aveți mai puțin de 12 luni puteți trece la Ekahau Connect cumprând abonamentul pe 1 an (ECS-1YR-CON), perioada de valabilitate nu se modifică.

Cine foloseşte Ekahau

Contactați-ne pentru mai multe informații

logo
Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular:
  Sunt de acord    Nu sunt de acord 
 Am luat la cunoștința Politica de confidențialitate și Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului.

Telefon

+40 21 318 7431