Ekahau Pro

Un standard în domeniu, instrumentul ideal pentru proiectarea, optimizarea şi depanarea reţelelor Wi-Fi.

Ekahau Site Survey (ESS) Pro este acum Ekahau Pro. Un nume nou și un software mult mai bun.

Pentru profesioniști,
Ușor de utilizat

Ekahau Pro site survey este setul complet de instrumente pentru proiectarea, analizarea, optimizarea și depanarea rețelelor Wi-Fi.
De facto este instrumentul preferat al inginerilor de rețea, din companiile de pretutindeni. Rulează pe macOS sau Windows.

Descarcă broșura Ekahau Pro

Principalele Caracteristici

Planificare Wi-Fi Ultrarapidă

Proiectați cu precizie o rețea Wi-Fi de mare capacitate pe baza cerințelor dumneavoastră. Creați întregul plan în 3D și luați în considerare materialul din care sunt realizați pereții și podelele, direcția antenelor, poziționarea pe verticala a AP-urilor și mulți alți factori. Gândit pentru acoperire și capacitate mulțumită caracteristicilor avansate de planificare a capacității.

Analiză Wi-fi on site

Instrumentul Ekahau pentru site survey permite o validare simplă și cuprinzătoare a rețelei în ceea ce privește acoperirea și performanțele. Cumpărând Ekahau Pro ca și componentă a kit-ului Ekahau Connect veți primi Ekahau Sidekick și Ekahau Survey pentru iPad cu care analiza on site a rețelelor se face cu ușurință și rapiditate într-un mod profesionist.

Optimizat pentru Ekahau Sidekick®

Conectând Sidekick la Ekahau Pro™ obțineți o analiză de înaltă calitate a spectrului, iar acumulatorul incorporat vă permite și mai multe ore de survey.

Descoperă mai mult >

Depanare

Analiza complexă a rețelei ne poate dezvălui probleme des întâlnite, cum ar fi, zone fără acoperire, interferențe între canale, interferențe non-Wi-Fi, capacitatea depășită a rețelei, utilizarea mare a unor canale și echipamentul defectuos.

Crearea de rapoarte

Generați rapoarte ușor de interpretat pentru întregul proiect Wi-Fi cu un singur clic sau creați rapoarte complet personalizate concepute în funcție de necesitățile fiecărui proiect.

Contactați-ne pentru mai multe informații

logo
Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular:
  Sunt de acord    Nu sunt de acord 
 Am luat la cunoștința Politica de confidențialitate și Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului.

Telefon

+40 21 318 7431