Ekahau Cloud™

Mai mulţi oameni pot lucra acum simultan pe același proiect.

Mai mulţi oameni pot lucra acum simultan pe același proiect

Alegeți o metodă de colaborare care funcționează cel mai bine pentru dvs. și clienții dvs. și comutați cu ușurință între modurile offline și Cloud. Bucurați-vă de o colaborare perfectă între birourile centrale și lucrările derulate în teren și faceți schimbul de proiecte cu întreaga echipă simplu și ușor. Mulţi oameni din domeniu pot lucra acum simultan pe același proiect, în timp ce datele critice pot fi partajate rapid cu experții Wi-Fi oriunde în lume, astfel încât aceștia pot ajuta la depanarea dificilă a rezolvării problemelor fără a părăsi biroul.

Rămâi conectat

Colaborați și urmăriți îndeaproape progresul mai multor proiecte în timp real, de oriunde din lume.

Elimină situațiile neplăcute

Preveniți costurile cu refacerea măsurătorilor folosind funcția de sincronizare a proiectelor între dispozitive. Fișierele se pot salva și partaja cu ajutorul dispozitivului Sidekick sau folosind Ekahau Cloud.

Rămâi organizat

Centralizând toate modificările la fiecare proiect ești sigur că vei lucra mereu pe cea mai recentă editare. Poți stoca în Cloud până la 2500 de proiecte / 50GB de spațiu.

Go Offline

Comutați cu ușurință între modurile Cloud și Offline atunci când proiectele sau clienții solicită stocarea offline a datelor.

Contactați-ne pentru mai multe informații

logo
Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular:
  Sunt de acord    Nu sunt de acord 
 Am luat la cunoștința Politica de confidențialitate și Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului.

Telefon

+40 21 318 7431