Ekahau Capture

Un tool ușor de folosit pentru capturarea pachetelor.

Capturarea pachetelor este acum mai ușor de realizat cu Ekahau Capture și Ekahau Sidekick.

Culegeți cu ușurință pachetele pentru a efectua depanarea avansată și analiza amănunțită a datelor pentru a diagnostica problemele Wi-Fi. Ekahau Capture face posibil ca oricine să capteze rapid pachete Wi-Fi folosind Ekahau Sidekick. Nu mai trebuie să investiți în echipamente dedicate și costisitoare sau să apelați la metode complexe și nesigure pentru a efectua capturarea pachetelor.

Descarcă broșura Ekahau Capture

Two is More Than One

Folosind atenele integrate în Ekahau Sidekick pentru a captura pachetele pe două canale simultan, informațiile nu sunt pierdute nici când dispozitivul face roaming între două AP-uri. SAu, se pot captura pachete pe 2.4Ghz și 5GHz simultan.

Menține siguranța rețelei tale

Capturați vulnerabilități cum ar fi setări de securitate prost configurate, informații ale rețelei sau ale utilizatorilor expuse, traficul necriptat, atacuri de tip denial of Service (DoS).

Optimizați performanțele rețelelor Wi-Fi

Capturați cauzele utilizării la maxim a canalelor și calculați statistici privind traficul Wi-Fi, retry rates, average data rates și frame type distribution.

Compatibl cu aplicații 3rd Party

Ekahau Capture capturează pachetele și le salvează într-un fișier .pcap . Se poate utiliza orice aplicație care deschide formatul .pcap și permite rezolvarea problemelor de conectivitate, problemelor de roaming, semnale audio distorsionate, apeluri întrerupte și probleme cu driverii compoentelor Wi-Fi.

Compatibil cu Ekahau Sidekick®

All-in-one, instrument precis pentru măsurarea şi diagnosticarea reţelelor Wi-Fi ce include 2 antene Wi-Fi şi un analizor de spectru.

Cerințe:

  • Ekahau Sidekick®
  • Sistem de operare:
    • Windows 7, 8, 10 (64bit)
    • macOS 10.10 sau mai nou
  • Procesor: 1.5+GHz
  • Memorie: 2+ GB RAM
  • Spațiu pe disc: minim 1GB

Contactați-ne pentru mai multe informații

logo
Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular:
  Sunt de acord    Nu sunt de acord 
 Am luat la cunoștința Politica de confidențialitate și Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului.

Telefon

+40 21 318 7431